HVLP SPRAY NORGE AS

HVLP SPRAY NORGE AS

Velkommen til FujiSpray nettbutikk

Her kan du enkelt betale med Klarna !

Her kan du enkelt betale med Klarna !

Nå kan du dele opp betalingen som det passer deg

Turbindrevne malingssprøyter

Turbindrevne malingssprøyter

Verdens ledende turbindrevne malingssprøyter


SEMI PRO 2

DIY-PRO ™ -serien
For å imøtekomme den økende etterspørselen fra DIY-markedet, har Fuji Spray® introdusert DIY-PRO ™ -serien, som har de kraftigste to-trinns systemene på markedet: Fuji Spray® Hobby-PRO 2 ™ og Fuji Spray® Semi -PRO 2 ™.
Enten du er en helgekriger eller en profesjonell bruker, tilbyr DIY-PRO ™ -serien den perfekte kombinasjonen av allsidighet og ytelse for å få jobben gjort. DIY-PRO ™ -serien betraktes som “go-to” -systemet for både verksteder og hjemmebruk, og er ideelt for sprøyting av vegger, tak, dører, gjerder, skodder, skap og så mye mer! DIY-PRO ™ -serien lar deg oppnå en enestående finish, slik at du ser ut som en profesjonell.
De fleste HVLP-systemer har vanligvis motorer med lavt effektforbruk som er underdrevet for mest sprøyting. Vår 2-trinns bypass-motor i 1400 watt i et metall turbinhus kan håndtere nesten alle typer belegg.

Fujispray turbindrevne malingssprøyter er produsert av Fujispray i Canada. Det er verdens ledende produkter i sin klasse. 

Semi-Pro 2 er en totrinns turbindrevet malingssprøyte som er laget for gjør det selv brukeren. Produktet vil gi deg meget profesjonelt resultat, men til en gunstig pris.